gallery/faceb_
gallery/mail_2
gallery/punainenlinja
Biografia
gallery/img_9234

Bändin juuret juontavat lähes sadan vuoden taakse parin nuoren ja hyvännäköisen kundin peruskouluaikoihin. Yli parikymmentävuotta sitten alkaneille yhteissoitoille taannoinen Firmarock oli vain välipysäkki. Sitä varten piti kuitenkin keksiä bändille nimi. Koska pojat edustivat kisassa Suomen Tullia, innovaatiosaunan lopputuloksena syntyi PunainenLinja. Kyseisen kisakokemuksen huipentuma oli soittaminen finaalissa Helsingin Jäähallin lavalla.

Tänään noista nuorista kundeista on jäljellä vain hyvännäköisyys ja mittava kokemus keikkailusta ristiin rastiin ympäri Suomenmaan. Nykyisellä kokoonpanolla on viiden vuoden aikana soitettu kymmenissä häissä, synttäreillä, firmajuhlissa sekä baareissa ja pienemmillä festareilla. Musiikkityylimme monipuolisuuden takaa monenlaiset soittimet, joiden ohjastamiseen bändistä löytyy taitoja: perinteisten eli rumpujen, bassojen, kitaroiden ja koskettimien lisäksi haitari, mandoliini, saksofoni, viulu jne.

Jos tarvitset juhliisi viihdyttävää ja energistä elementtiä musiikin muodossa, ota rohkeasti yhteyttä ja tehdään toiveistasi totta. PunainenLinja on helppo ratkaisu sinulle - kuin huvipuiston kokopäivän ranneke, johon saa valita omat herkkunsa.

gallery/jaahalli